Weboldal készítés, webdesign

« vissza a főoldalra

Webdesign, weboldalkészítés
A legtöbb mikro- és kisvállalkozásnak egyáltalán nincs internetes jelenléte vagy egy teljesen eredménytelen honlappal vannak jelen.

Mi segítünk Önnek, hogy még hatékonyabb lehessen!

Mindezt megteheti egy profi weboldallal!

 

Weboldal készítés, webdesign tervezés!

 • A weboldal biztosítja cégének a gyors, hatékony és állandó ügyfélkapcsolatot!

 • Bemutatja szolgáltatásait, termékeit és referencia munkáit!

 • A weblap költséghatékony, és nem kerül a kukába, mint egy szórólap!

 • A weblap a nap 24 órájában dolgozik!

 • A weboldal eladja termékeit!

 • A weblapot több milliárd felhasználó eléri!

 • Magyarországon minden tizedik ember több órát rendszeresen internetezik!

 

A Weboldal készítés lépései

A weboldal készítés legelső és legfontosabb lépése egy megfelelő domain név kiválasztása.
A választásnál ezeket a szempontokat vegyük figyelembe:

 • Hossza minimum 2, maximum 40 karakter legyen.
 • Könnyen megjegyezhető legyen.
 • Azt is el kell döntenünk, hogy a weboldalunk mire fókuszáljon rá, a cégünket vagy termékeinket szeretnénk bemutatni, értékesíteni.
 • Ha már van kiválasztott kulcsszó, amiben szeretnénk jó helyezést elérni, építsük bele a domain tartalmába.
 • Válasszuk ki a domain végződését.  (.hu, .com, .net, .eu, stb.)
 • Végül regisztráljunk az általunk kiválasztott szolgáltató céghez.

Következő lépésben válasszunk egy webtárhely szolgáltatót, aki biztosítani fogja weboldalunk tartalmának feltöltését. Ez általában fizetős szolgáltatás, de van ingyenes is. Ha az ingyenes szolgáltatást szeretnénk igénybe venni, számolni kell azzal, hogy a szolgáltató reklámokat helyezhet el az oldalunkon.
Ha egy mód van rá, fizessünk elő egy saját domain névre és egy webtárhelyre nem kerül sokba az éves díja, viszont marketing szempontból mindenképpen kifizetődőbb.
A weboldal tervezés következő lépése az oldalunk szerkezetének, struktúrájának kialakítása. Döntsük el a menüpontok számát és elhelyezkedését, a honlapunk mükődésének elvét. Ezután következik a webdesign kialakítása. Ha mindez megvan, töltsük fel tartalommal és képekkel az oldalunkat.

Gourmet Gasztro magazin: webdesign, weboldal készítés, logó tervezése, névjegykártya, magazin tervezés, újságtördelés, nyomdai előkészítésBudai Beatrix nótaénekes: weboldaldesign, kivitelezés, CD borító készítése, névjegylártyaDabas városközpont: webdesign, weboldal kivitelezése, programozás, kiadvány tervezése, nyomdai előkészítésAnvalor Kft.: logótervezés, katalógus készítés, hirdetés, molino készítés, weboldal készítés, névjegykártya

 

Keresőoptimalizálás

Egy olyan folyamatos munka, aminek segítségével a weboldalunk a szabadszavas keresőkben (pl.: google, yahoo) jobb helyezést ér el és a célja, hogy a lehető legtöbb látogató találjon rá weboldalunkra. A keresőoptimalizálás következtében megemelkedik azoknak a látogatóknak a száma, akiket kiszolgálhatunk, tájékoztathatunk az adott tevékenységről, amit éppen végzünk.

Milyen előnyei vannak a keresőoptimalizálásnak?

 • Weboldalunkat céltudatosan állíthatjuk be azokra a kulcsszavakra amelyeket kiválasztunk.
 • Eljutatthatjuk azokhoz az emberekhez a weboldalunk tartalmát, akik az adott témában keresnek tájékoztatást vagy szolgáltatást.
 • Több kulcsszóra is optimalizálhatunk növelve hatékonyságunkat.
 • Költségkímélőbb a fizetett hirdetésekhez képest.
 • A weboldalba befektetett munka hosszú távon többszörösen megtérül.

Webdesign, weboldal kinézete

Ha már rátaláltak a weboldalunkra fontos, hogy a felépítés és megjelenés úgy legyen kialakítva, hogy a látogató ott is maradjon. Hogy mennyire ütős a weboldalunk, hogy mennyire tartja ott a potenciális vásárlót, az a design-tól is függ. Ha a leendő ügyfelet megfogta a weboldalunk kinézete, akkor elkezd nézelődni az oldalon, és elolvassa a tartalmat! Felfigyel az aktuális akciónkra, érdeklődik a szolgáltatásaink iránt. Egy jó megjelenésű weboldal felhívja a tartalomra is a figyelmet! A weblap tervezés és a webdesign kialakítás témakörről még a grafikai tervezés oldalon is olvashatnak!

Bővebb felvilágosítás érdekében lépjen velünk kapcsolatba!

Mi megmutatjuk az utat a vevőihez,

és segítünk az első lépéseket megtenni ezen az úton!

Kapcsolódó cikk: bannerkészítés

Tekintse meg további szolgáltatásainkat is!

Miért válasszon minket?

Kisvállalkozói AKCIÓS csomag! Arculattervezés
már 45 000 Ft-tól!

Nem öncélú grafikákat gyártunk, hanem az eladásra kiélezve célba juttatjuk üzenetét!

Rövid határidővel dolgozunk, tudjuk, hogy mindig minden tegnapra kell!

Már 10 éve állandó ügyfelünk a TRILAK.

Ügyfeleink véleménye:


„Szeretek a Repro Line-nal,
a Repro Line-nál dolgozni.
A mi szövegeinkhez mindig megtalálják a legstílusosabb illusztrációt. Nem rutinból dolgoznak, hanem szívüket-lelküket adják a munkához. Amikor én csüggedek, ők még mindig lelkesek: kitalálnak valamit, amitől még szebb lehet egy oldal, egy újság. Meggyőződésem, hogy a Gourmet Gasztro-lapok nélkülük nem lennének ennyire egyediek és sikeresek.
Szikora Katalin, Gourmet Gasztro„Nagyon kedves csapat!
Immár 3 éve ők készítik minden reklámanyagunkat, legyen az árlista, termékkatalógus, hirdetési anyag, reklám fotók. Először csak a hirdetéseinknél segédkeztek, de később láttam, hogy a teljes reklámvonalat rájuk lehet bízni, és így az én vállamon is egy gonddal kevesebb van!
A legnagyobb dicséret számukra, hogy heti rendszerességgel hívnak partnerek, ügyfelek vagy akár versenytársak, hogy gratuláljanak megjelenéseinkhez!
Baranyai András, Anvalor Kft.„A Repro Line Kft. minden elképzelésemet valóra váltotta. Gyors, precíz, minőségi munkát adnak ki a kezeik közül. Egy nagyon kedves, fiatal, vidám csapat, akik jókedvvel, a mai elvárásoknak megfelelő szakmai tudással elégítik ki ügyfélkörüket.”
Budai Beatrix, nótaénekes