Meghívó készítés

« vissza a főoldalra

Meghivó készítés, tervezés, üdvözlő kártya készítés

Egyedi esküvői meghívók, menükártyák, ültetőkártyák grafikai tervezése,  készítése!

Esküvői meghívó

Egy esküvői meghívó kézhezvétele után már elképzelésünk van arról, hogy milyen stílusú, hangulatú lesz az esküvő. A sok stílusirányzat közül az ifjú pár már az esküvői meghívóval jelezheti a násznépnek, hogy mire számítson az esküvőn. Ezt az irányzatot aztán végig lehet vinni a dekoráción és az asztali díszítésben is. A menükártya és az ültatőkártya hasonló stílusú, mint az esküvői meghívó.

A grafikai tervezés menete:

» Egy beszélgetés keretében felmérjük, hogy az ifjú pár milyen stílusú esküvőt szeretne, milyen extrák lesznek az esküvőn, és hogy ők maguk milyen stílusirányzat képviselői. Általában a házasulandóknak már van elképzelése, hogy milyen lesz az ő nagy napjuk. Amennyiben nincs, úgy kérdéseinkkel próbáljuk megtudakolni, hogy minek örülnének. Ötleteinkkel, tanácsainkkal segítünk álmaik megvalósításában!

» Ha már tudjuk a részleteket, utána megkezdődhet a grafikai tervezés. Több variációt készítünk az esküvői meghívóra. A tervek mind formában, méretben, betűtípusban és anyaghasználatban  is eltérnek. A meghívón kiegészítésnek használhatunk szalagot, masnit, díszgyöngyöt, pauszt, stb.

» A bemutatott tervek alapján az ifjú pár kiválasztja azt az egyet, ami a legjobban tetszik nekik. Ha szükséges további finomításokat eszközölünk.

» A kész meghívó mellé ugyanolyan stílusú ültetőkártyát és menükártyát is tervezünk.

» A kiadványszerkesztés végeztével a nyomdai munkálatokat is elvégezzük, és a kész esküvői meghívót borítékkal, menükártyával és ültetőkártyával átadjuk a házasulandó párnak.

Rendezvényekre készült meghívókról részletesebben a rendezvények teljes arculatának kialakítása menüpont alatt olvashat.
Kapcsolódó cikkek: grafikai tervezés, kiadványszerkesztés, kiadványok fajtái

Tekintse meg további szolgáltatásainkat is!

Miért válasszon minket?

Kisvállalkozói AKCIÓS csomag! Arculattervezés
már 45 000 Ft-tól!

Nem öncélú grafikákat gyártunk, hanem az eladásra kiélezve célba juttatjuk üzenetét!

Rövid határidővel dolgozunk, tudjuk, hogy mindig minden tegnapra kell!

Már 10 éve állandó ügyfelünk a TRILAK.

Ügyfeleink véleménye:


„Szeretek a Repro Line-nal,
a Repro Line-nál dolgozni.
A mi szövegeinkhez mindig megtalálják a legstílusosabb illusztrációt. Nem rutinból dolgoznak, hanem szívüket-lelküket adják a munkához. Amikor én csüggedek, ők még mindig lelkesek: kitalálnak valamit, amitől még szebb lehet egy oldal, egy újság. Meggyőződésem, hogy a Gourmet Gasztro-lapok nélkülük nem lennének ennyire egyediek és sikeresek.
Szikora Katalin, Gourmet Gasztro„Nagyon kedves csapat!
Immár 3 éve ők készítik minden reklámanyagunkat, legyen az árlista, termékkatalógus, hirdetési anyag, reklám fotók. Először csak a hirdetéseinknél segédkeztek, de később láttam, hogy a teljes reklámvonalat rájuk lehet bízni, és így az én vállamon is egy gonddal kevesebb van!
A legnagyobb dicséret számukra, hogy heti rendszerességgel hívnak partnerek, ügyfelek vagy akár versenytársak, hogy gratuláljanak megjelenéseinkhez!
Baranyai András, Anvalor Kft.„A Repro Line Kft. minden elképzelésemet valóra váltotta. Gyors, precíz, minőségi munkát adnak ki a kezeik közül. Egy nagyon kedves, fiatal, vidám csapat, akik jókedvvel, a mai elvárásoknak megfelelő szakmai tudással elégítik ki ügyfélkörüket.”
Budai Beatrix, nótaénekes