Logótervezés

« vissza a főoldalra

Találja meg cége egyedi arculatát! Kezdje a logóval!

Rendeljen most!

 


Mi is a logó?
A logó egy cég, szervezet vagy szolgáltatás egyedi, jól felismerhető, azonosításra szolgáló jele. A logó legfőbb célja a megkülönböztetés, az egyértelmű jelölés a piacon.

A logótervezés folyamata:
Több variációt  készítünk az adott logóra, majd a kiválasztott logótervek alapján finomítunk még rajta, és a végén Ön kiválaszthatja a legmegfelelőbbet. A logó design természetesen magában foglalja a nyomtatásra alkalmas formátumokat is (vektorgrafika), így a megtervezett logó bármilyen méretben minőségveszteség nélkül előállítható.

A logó design típusai:
A logó lehet egy szöveges felirat, betűlogó, a szolgáltatás vagy cég neve, vagy tartozhat hozzá valamilyen grafikai ábra, embléma is. Utóbbi esetben magát az ábrát használhatják önmagában is a nevet elhagyva, hiszen egy jól bejáratott, ismert márkajelzés a cég nevének kiírása nélkül is egyértelműen jelölheti a céget. (pl.: Adidas – levél, Nike – pipa)

Logótervezés, avagy egy cég arculatának első eleme ­
– Legyen egyszerű. A legjobb logók a legegyszerűbbek. Az egyszerű dolgok könnyen megjegyezhetőek, és általában széles körben elterjednek.
–  Hagyja nyitva. Ne várja azt, hogy egy logó, majd el fogja magyarázni, egy pillantással elárulja cége tevékenységét. Jobb az a logó, amelyik szabadon értelmezhető, mint az, amelyik megpróbálja tartalmazni a válaszokat.
– Legyen következetes. A jól kialakított cégarculat éveken keresztül használható. Válasszon egy betűtípust. Válasszon egy színt. Használja őket újra és újra. Előbb-utóbb rátalál saját arculatára.

Mi ebben tudunk segíteni cégének!

A kreatív ötletektől a pontos kivitelezésig!

 
 
 

Referencia logók, logótervek:

Marosnet Kft. logótervezés    Trilak Zöld megoldásokPVASZ: Pannon Volán Autóbusz-közlekedési Szakszervezet logótervezés

 

Tekintse meg további szolgáltatásainkat!

Miért válasszon minket?

Kisvállalkozói AKCIÓS csomag! Arculattervezés
már 45 000 Ft-tól!

Nem öncélú grafikákat gyártunk, hanem az eladásra kiélezve célba juttatjuk üzenetét!

Rövid határidővel dolgozunk, tudjuk, hogy mindig minden tegnapra kell!

Már 10 éve állandó ügyfelünk a TRILAK.

Ügyfeleink véleménye:


„Szeretek a Repro Line-nal,
a Repro Line-nál dolgozni.
A mi szövegeinkhez mindig megtalálják a legstílusosabb illusztrációt. Nem rutinból dolgoznak, hanem szívüket-lelküket adják a munkához. Amikor én csüggedek, ők még mindig lelkesek: kitalálnak valamit, amitől még szebb lehet egy oldal, egy újság. Meggyőződésem, hogy a Gourmet Gasztro-lapok nélkülük nem lennének ennyire egyediek és sikeresek.
Szikora Katalin, Gourmet Gasztro„Nagyon kedves csapat!
Immár 3 éve ők készítik minden reklámanyagunkat, legyen az árlista, termékkatalógus, hirdetési anyag, reklám fotók. Először csak a hirdetéseinknél segédkeztek, de később láttam, hogy a teljes reklámvonalat rájuk lehet bízni, és így az én vállamon is egy gonddal kevesebb van!
A legnagyobb dicséret számukra, hogy heti rendszerességgel hívnak partnerek, ügyfelek vagy akár versenytársak, hogy gratuláljanak megjelenéseinkhez!
Baranyai András, Anvalor Kft.„A Repro Line Kft. minden elképzelésemet valóra váltotta. Gyors, precíz, minőségi munkát adnak ki a kezeik közül. Egy nagyon kedves, fiatal, vidám csapat, akik jókedvvel, a mai elvárásoknak megfelelő szakmai tudással elégítik ki ügyfélkörüket.”
Budai Beatrix, nótaénekes