Hirdetés készítés

« vissza a főoldalra

Hirdetés tervezése, készítése, PR-cikk tördelés

Célunk, hogy ügyfeleink piaci fellépése hatásos, letisztult,
jól megkülönböztethető és dekoratív legyen!

 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Elege van abból, hogy sok pénzt és időt rááldozva sem azt kapja, amire számított?
Nálunk biztos, hogy nem járhat így! Mi garanciát vállalunk a minőségre!
Vállaljuk a hirdetés tervezését a nyomdakész anyag előállításáig!

A hirdetésnek mindig figyelemfelkeltőnek kell lenni. Az egyik fő célja, hogy felhívja a célközönség figyelmét az adott termékre, szolgáltatásra vagy újdonságra. Egy hirdetés, akár a többi kiadványszerkesztés állhat szöveges és képi részekből, ami a cég arculatát tükrözi. Általában a cég logója és elérhetősége is szerepel a hirdetésen.

A hirdetésünk megjelenhet nyomtatott és netes formában is. A nyomtatott megjelenés lehet újságban, magazinban, bármilyen kiadványban, akár könyvben is. De a szórólapok, kártyanaptárak, plakátok, molinók is hirdetéshordozók. Sőt, az autómatrica is hirdeti az adott cég tevékenységét vagy termékét. Tehát látjuk, hogy cégünk hirdetésére, reklámozására nagyon sok lehetőségünk van!

A webre készített hirdetés a banner. Ebben az esetben kis felbontással is elég dolgoznunk. Ám a nyomdai megjelenésnél a felbontásnak sokkal nagyobbnak kell lennie, hogy a kinyomott anyagunk megfelelő minőségű legyen!

Hirdetés tervezésének menete:

Ha már adott a hirdetés témája, és tudjuk, hogy mit szeretnénk kommunikálni a célközönségünknek, akkor jöhet a grafikai tervezés. A kép-szöveg egyensúly megkeresése, a betűtípusok meghatározása. A grafikai munka során a design-ra is ügyelnünk kell. A sort a nyomdai előkészítés, és a nyomdai file elkészítése zárja.

Sokszor találkozunk „önjelölt” hirdetéskészítőkkel, akik Wordben próbálják az általuk elképzelt terveket megvalósítani. Ilyenkor nagy a meglepődés, amikor a nyomda visszadobja a nyomdakésznek minősített anyagot, hogy nem tudja kinyomni, ha mégis megteszi, nem az lesz a végeredmény, mint amire a megrendelő számított. Ennek oka, hogy egy szövegszerkesztő program nem ugyanaz, mint egy kiadványszerkesztő program!

Ezért fontos, hogy egy jól felkészült szakember készítse a kiadványt megfelelő szakmai ismeretekkel és az erre a célra kifejlesztett kiadványszerkesztő szoftver használatával.

Mi járatosak vagyunk a kiadványszerkesztés útvesztőiben,
forduljon hozzánk bizalommal!

 

Kapcsolódó cikkek: kiadványszerkesztés, kiadványok fajtái, újságtördelés, logótervezés, arculattervezés, grafikai tervezés, étlapkészítés, plakát tervezés, molinó készítés, cégismertetők, naptár készítés, bannerkészítés, képfeldolgozás

Tekintse meg további szolgáltatásainkat!

Miért válasszon minket?

Kisvállalkozói AKCIÓS csomag! Arculattervezés
már 45 000 Ft-tól!

Nem öncélú grafikákat gyártunk, hanem az eladásra kiélezve célba juttatjuk üzenetét!

Rövid határidővel dolgozunk, tudjuk, hogy mindig minden tegnapra kell!

Már 10 éve állandó ügyfelünk a TRILAK.

Ügyfeleink véleménye:


„Szeretek a Repro Line-nal,
a Repro Line-nál dolgozni.
A mi szövegeinkhez mindig megtalálják a legstílusosabb illusztrációt. Nem rutinból dolgoznak, hanem szívüket-lelküket adják a munkához. Amikor én csüggedek, ők még mindig lelkesek: kitalálnak valamit, amitől még szebb lehet egy oldal, egy újság. Meggyőződésem, hogy a Gourmet Gasztro-lapok nélkülük nem lennének ennyire egyediek és sikeresek.
Szikora Katalin, Gourmet Gasztro„Nagyon kedves csapat!
Immár 3 éve ők készítik minden reklámanyagunkat, legyen az árlista, termékkatalógus, hirdetési anyag, reklám fotók. Először csak a hirdetéseinknél segédkeztek, de később láttam, hogy a teljes reklámvonalat rájuk lehet bízni, és így az én vállamon is egy gonddal kevesebb van!
A legnagyobb dicséret számukra, hogy heti rendszerességgel hívnak partnerek, ügyfelek vagy akár versenytársak, hogy gratuláljanak megjelenéseinkhez!
Baranyai András, Anvalor Kft.„A Repro Line Kft. minden elképzelésemet valóra váltotta. Gyors, precíz, minőségi munkát adnak ki a kezeik közül. Egy nagyon kedves, fiatal, vidám csapat, akik jókedvvel, a mai elvárásoknak megfelelő szakmai tudással elégítik ki ügyfélkörüket.”
Budai Beatrix, nótaénekes