Grafikai tervezés – vizuális megjelenés

« vissza a főoldalra

Grafikai tervezés: reklámgrafika, cégarculat, látványterv

Tudjuk, hogy mindig minden grafikai munka
tegnapra kell!

Mi nem öncélú grafikákat gyártunk,

hanem az eladásra kiélezve célba juttatjuk üzeletét!

Grafikai tervezés kreatívan, gyorsan, jó árakon!

 

GRAFIKAI TERVEZÉS!

Vállaljuk arculat tervezést, újságok, prospektusok, szórólapok, hirdetések, plakátok, weboldalak, meghívók és egyéb kiadványok vizuális kialakítását (grafikai tervezés).

A grafikai tervezés során figyelembe vesszük, hogy mit, milyen céllal és mely célközönségnek tervezünk.

Miért fontos a profi grafikai tervezés?

Az első benyomás nagyon fontos!

Minden cég működése közben felmerülhet olyan grafikai munka vagy nyomdai feladat, mely kivitelezésére esetleg nincs kreatív ötlet vagy megfelelő eszköz. Egy-egy grafikai munka elkészítésére keress fel grafikai stúdiónkat, ötleteinkkel, kreativitásunkkal segítünk Önnek!

A grafikai tervezés meghatározza azt, hogy a cég milyen megjelenéssel mutatkozik az ügyfelei előtt. Egy megfelelően, jó minőségben elkészített arculat, szórólap vagy weboldal a cég tükre a külvilág felé. Kiadványai pozitív érzelmeket váltanak ki az ügyfelekből, így megbízhatóságot és profizmust sugall, melyet a vállalkozásával azonosítanak! Grafikai munkáinkkal támogatjuk a jó megjelenésben!

Grafikai tervezés lehet:  reklámgrafika, cégarculat, látványterv

A grafikai tervezés, azaz vizuális kommunikáció sokkal fontosabb, mint az írott szöveg, hiszen az emberek 90%-a a képekre, vizuális elemekre emlékszik. Ezért nagyon fontos, hogy a jól kitalált szlogen, vagy a PR-cikk szövege mellett valamilyen grafikai elem vagy kép szerepeljen. Ma már mindennek van vizuális megjelenése, mert ebben a rohanó világban az emberek figyelmét jobban megragadja egy izgalmas kép, vagy egy érdekes alkotás. Ezért fontos, hogy a grafikai tervezés folyamatában profi szakemberek segítségét kérje!

A grafikai tervezés menete:

  • Fotók kiválogatása (szükség esetén előbb a fotók elkészítése)
  • Betűtípus(ok) kiválasztása
  • Színek meghatározása
  • Design (layout) elkészítése
  • Az elfogadott terv kidolgozása
  • Kimeneti (pl.: nyomdai) file elkészítése

A grafikai tervezés mellé teljes körű kiadványszerkesztést és minőségi nyomdai előkészítést is kínálunk!

 

Kapcsolódó cikkek a grafikai tervezéshez: logótervezés, arculattervezés, nyomdai előkészítés,  CD/DVD borító tervezés, plakát tervezés, webdesign, csomagolástervezés, cégismertetők

Tekintse meg további szolgáltatásainkat is!

Miért válasszon minket?

Kisvállalkozói AKCIÓS csomag! Arculattervezés
már 45 000 Ft-tól!

Nem öncélú grafikákat gyártunk, hanem az eladásra kiélezve célba juttatjuk üzenetét!

Rövid határidővel dolgozunk, tudjuk, hogy mindig minden tegnapra kell!

Már 10 éve állandó ügyfelünk a TRILAK.

Ügyfeleink véleménye:


„Szeretek a Repro Line-nal,
a Repro Line-nál dolgozni.
A mi szövegeinkhez mindig megtalálják a legstílusosabb illusztrációt. Nem rutinból dolgoznak, hanem szívüket-lelküket adják a munkához. Amikor én csüggedek, ők még mindig lelkesek: kitalálnak valamit, amitől még szebb lehet egy oldal, egy újság. Meggyőződésem, hogy a Gourmet Gasztro-lapok nélkülük nem lennének ennyire egyediek és sikeresek.
Szikora Katalin, Gourmet Gasztro„Nagyon kedves csapat!
Immár 3 éve ők készítik minden reklámanyagunkat, legyen az árlista, termékkatalógus, hirdetési anyag, reklám fotók. Először csak a hirdetéseinknél segédkeztek, de később láttam, hogy a teljes reklámvonalat rájuk lehet bízni, és így az én vállamon is egy gonddal kevesebb van!
A legnagyobb dicséret számukra, hogy heti rendszerességgel hívnak partnerek, ügyfelek vagy akár versenytársak, hogy gratuláljanak megjelenéseinkhez!
Baranyai András, Anvalor Kft.„A Repro Line Kft. minden elképzelésemet valóra váltotta. Gyors, precíz, minőségi munkát adnak ki a kezeik közül. Egy nagyon kedves, fiatal, vidám csapat, akik jókedvvel, a mai elvárásoknak megfelelő szakmai tudással elégítik ki ügyfélkörüket.”
Budai Beatrix, nótaénekes