Cégismertetők

« vissza a főoldalra

Cégismertetők, prospektus, brosúra, mappa, dosszié tervezés

Cégismertetők nyomdai előkészítése, grafikai tervezése!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

A cégismertetők olyan akcidens kiadványok, melyek segítségével cégét közvetlenül reklámozhatja.

A cégismertetők fajtái: prospektus, katalógus, brosúra, leporelló, mappa, dosszié.

Brosúra – brosúra készítés, leporelló – leporelló készítés

A brosúra és a leporelló egy termék, szolgáltatás vagy egy cég bemutatására szolgálhat különböző terjedelemben. Ez a kiadvány típus nagyon jelentős kommunikációs csatorna lehet, ha színvonalasan és igényesen lett a kiadvány design megtervezve. Brosúra/leporelló felhasználása: kiállítások, céges kapcsolattartás, direkt marketing esetén.

Katalógus – katalógus készítés, prospektus – prospektus készítés

Lényegesen nagyobb terjedelmű kiadvány, mint a brosúra. Termékek, termékcsoportok bemutatására alkalmas. A katalógus designjának megtervezésekor fontos szempont az áttekinthetőség, ezért a legtöbb grafikai elem csak kiegészítőként jelenik meg. A katalógus felhasználása: áruházi termékismertető, termékcsalád bemutatása, utazási katalógus, programkatalógus.

Dosszié – dosszié készítés, mappa – mappa készítés

Ezekben a kiadványokban a színes szórólapokat, céges papírokat gyűjthetünk, ennek designja a céges arculathoz alkalmazkodik. A dosszié információközvetítő kiadvány, de az összegzés is fontos feladatuk. Folyamatosan bővíthető és alakítható a benne lévő tartalom.

Kapcsolódó cikkek: kiadványok fajtái, arculattervezés, grafikai tervezés, plakát tervezés, kiadványszerkesztés, nyomdai előkészítés

Tekintse meg további szolgáltatásainkat is!

Miért válasszon minket?

Kisvállalkozói AKCIÓS csomag! Arculattervezés
már 45 000 Ft-tól!

Nem öncélú grafikákat gyártunk, hanem az eladásra kiélezve célba juttatjuk üzenetét!

Rövid határidővel dolgozunk, tudjuk, hogy mindig minden tegnapra kell!

Már 10 éve állandó ügyfelünk a TRILAK.

Ügyfeleink véleménye:


„Szeretek a Repro Line-nal,
a Repro Line-nál dolgozni.
A mi szövegeinkhez mindig megtalálják a legstílusosabb illusztrációt. Nem rutinból dolgoznak, hanem szívüket-lelküket adják a munkához. Amikor én csüggedek, ők még mindig lelkesek: kitalálnak valamit, amitől még szebb lehet egy oldal, egy újság. Meggyőződésem, hogy a Gourmet Gasztro-lapok nélkülük nem lennének ennyire egyediek és sikeresek.
Szikora Katalin, Gourmet Gasztro„Nagyon kedves csapat!
Immár 3 éve ők készítik minden reklámanyagunkat, legyen az árlista, termékkatalógus, hirdetési anyag, reklám fotók. Először csak a hirdetéseinknél segédkeztek, de később láttam, hogy a teljes reklámvonalat rájuk lehet bízni, és így az én vállamon is egy gonddal kevesebb van!
A legnagyobb dicséret számukra, hogy heti rendszerességgel hívnak partnerek, ügyfelek vagy akár versenytársak, hogy gratuláljanak megjelenéseinkhez!
Baranyai András, Anvalor Kft.„A Repro Line Kft. minden elképzelésemet valóra váltotta. Gyors, precíz, minőségi munkát adnak ki a kezeik közül. Egy nagyon kedves, fiatal, vidám csapat, akik jókedvvel, a mai elvárásoknak megfelelő szakmai tudással elégítik ki ügyfélkörüket.”
Budai Beatrix, nótaénekes