CD, DVD borító tervezése kivitelezése

« vissza a főoldalra

CD, DVD borító tervezése kivitelezése

Rendeljen CD vagy DVD borítót!

 

Egy-egy grafikai tervezés határozza meg azt, hogy a cég milyen megjelenéssel mutatkozik az ügyfelei előtt. Egy megfelelően, jó minőségben elkészített arculat, kiadvány vagy weboldal a cég tükre a külvilág felé. Pozitív érzelmeket vált ki az ügyfelekből, így megbízhatóságot és profizmust sugall, melyet a vállalkozásával azonosítanak! Ez igaz egy bemutató anyagra, egy prezentációra, amit CD-n vagy DVD-n ad át a partnereinek.

Egy cég arculatába a digitális hordozók is beletartoznak! CD vagy DVD borító tervezésén felül vállaljuk még arculatok, újságok, prospektusok, szórólapok, hirdetések, plakátok, weboldalak, meghívók és egyéb kiadványok grafikai tervezését és kivitelezését. Grafikai tervezés során figyelembe kell venni hogy mit és milyen céllal és mely célközönségnek tervezünk.

A grafikai tervezés, azaz vizuális kommunikáció sokkal fontosabb, mint az írott szöveg, hiszen az emberek 90%-a a képekre, vizuális elemekre emlékszik. Ezért nagyon fontos, hogy a jól kitalált cím mellett valamilyen grafikai elem vagy kép szerepeljen. Ma már mindennek van vizuális megjelenése, mert ebben a rohanó világban az emberek figyelmét jobban megragadja egy izgalmas kép, vagy egy érdekes alkotás.

Hevesi Tamás CD borítója

A grafikai tervezés menete:

  • Fotók kiválogatása (szükség esetén előbb a fotók elkészítése)
  • Betűtípus(ok) kiválasztása
  • Színek meghatározása
  • Design (layout) elkészítése
  • Az elfogadott terv kidolgozása
  • Kimeneti (pl.: nyomdai) file elkészítése

Kapcsolódó cikkek: Hevesi Tamás CD borítója és szövegkönyve, logótervezés, arculattervezés, grafikai tervezés, kiadványszerkesztés

Tekintse meg további szolgáltatásainkat is!

Miért válasszon minket?

Kisvállalkozói AKCIÓS csomag! Arculattervezés
már 45 000 Ft-tól!

Nem öncélú grafikákat gyártunk, hanem az eladásra kiélezve célba juttatjuk üzenetét!

Rövid határidővel dolgozunk, tudjuk, hogy mindig minden tegnapra kell!

Már 10 éve állandó ügyfelünk a TRILAK.

Ügyfeleink véleménye:


„Szeretek a Repro Line-nal,
a Repro Line-nál dolgozni.
A mi szövegeinkhez mindig megtalálják a legstílusosabb illusztrációt. Nem rutinból dolgoznak, hanem szívüket-lelküket adják a munkához. Amikor én csüggedek, ők még mindig lelkesek: kitalálnak valamit, amitől még szebb lehet egy oldal, egy újság. Meggyőződésem, hogy a Gourmet Gasztro-lapok nélkülük nem lennének ennyire egyediek és sikeresek.
Szikora Katalin, Gourmet Gasztro



„Nagyon kedves csapat!
Immár 3 éve ők készítik minden reklámanyagunkat, legyen az árlista, termékkatalógus, hirdetési anyag, reklám fotók. Először csak a hirdetéseinknél segédkeztek, de később láttam, hogy a teljes reklámvonalat rájuk lehet bízni, és így az én vállamon is egy gonddal kevesebb van!
A legnagyobb dicséret számukra, hogy heti rendszerességgel hívnak partnerek, ügyfelek vagy akár versenytársak, hogy gratuláljanak megjelenéseinkhez!
Baranyai András, Anvalor Kft.



„A Repro Line Kft. minden elképzelésemet valóra váltotta. Gyors, precíz, minőségi munkát adnak ki a kezeik közül. Egy nagyon kedves, fiatal, vidám csapat, akik jókedvvel, a mai elvárásoknak megfelelő szakmai tudással elégítik ki ügyfélkörüket.”
Budai Beatrix, nótaénekes