Bannerkészítés

« vissza a főoldalra

Bannerkészítés

Rendelje meg most új bannerét, és legyen látható a leglátogatottabb weboldalakon!

 

Egy új termék, szolgáltatás bevezetésekor nagyon fontos a megjelenését tudatni a piaccal. A bannerhirdetés nagy előnye a többi médiumokkal (sajtó, TV,  rádió) szemben, hogy pontosan mérhető hányan látták és mennyien kattintottak rá. Ezáltal mérhető a reklám hatékonysága is. A bannerek sokféle méretűek és formátumúak lehetnek, az egyszerű képtől a flash reklámokon át a videó file-okig.

A bannerkészítésnél figyelembe kell venni:

A tervezésnél figyelembe kell venni, a gyors üzenetátadást!

Tehát a „kevés néha több” elve érvényesüljön.

Nem kell túlzsúfolni, de lendületes, lényegretörő és
FIGYELEMFELKELTŐ
legyen.

Kapcsolódó cikk: webdesign, weboldalkészítés, hirdetés készítés

Miért válasszon minket?

Kisvállalkozói AKCIÓS csomag! Arculattervezés
már 45 000 Ft-tól!

Nem öncélú grafikákat gyártunk, hanem az eladásra kiélezve célba juttatjuk üzenetét!

Rövid határidővel dolgozunk, tudjuk, hogy mindig minden tegnapra kell!

Már 10 éve állandó ügyfelünk a TRILAK.

Ügyfeleink véleménye:


„Szeretek a Repro Line-nal,
a Repro Line-nál dolgozni.
A mi szövegeinkhez mindig megtalálják a legstílusosabb illusztrációt. Nem rutinból dolgoznak, hanem szívüket-lelküket adják a munkához. Amikor én csüggedek, ők még mindig lelkesek: kitalálnak valamit, amitől még szebb lehet egy oldal, egy újság. Meggyőződésem, hogy a Gourmet Gasztro-lapok nélkülük nem lennének ennyire egyediek és sikeresek.
Szikora Katalin, Gourmet Gasztro„Nagyon kedves csapat!
Immár 3 éve ők készítik minden reklámanyagunkat, legyen az árlista, termékkatalógus, hirdetési anyag, reklám fotók. Először csak a hirdetéseinknél segédkeztek, de később láttam, hogy a teljes reklámvonalat rájuk lehet bízni, és így az én vállamon is egy gonddal kevesebb van!
A legnagyobb dicséret számukra, hogy heti rendszerességgel hívnak partnerek, ügyfelek vagy akár versenytársak, hogy gratuláljanak megjelenéseinkhez!
Baranyai András, Anvalor Kft.„A Repro Line Kft. minden elképzelésemet valóra váltotta. Gyors, precíz, minőségi munkát adnak ki a kezeik közül. Egy nagyon kedves, fiatal, vidám csapat, akik jókedvvel, a mai elvárásoknak megfelelő szakmai tudással elégítik ki ügyfélkörüket.”
Budai Beatrix, nótaénekes